Social

#traditional #pasti #retete #mancare

Cotlete de miel cu parmesan

Intotdeauna ati crezut ca mielul are carnea mult prea pretentioasa si ca nu veti reusi niciodata sa va multumiti invitatii? Noi va spunem secretul: cu parmezan cotletele de miel devin niste „minuni gastronomice”!

 

Iata o reteta delicioasa pentru sase persoane:

Timp de preparare : 15 minute

Timp de coacere: 20 de minute

Ingrediente :

12 cotlete de miel, bucatele de cimbru proaspat, 150 grame parmesan, 4 linguri ulei de masline , piper macinat.

 

Mod de preparare:

Intr-un castron de marime medie se amesteca bine cimbrul si parmezanul. Bucatile de miel se sareaza si se pipereaza dupa gust, dupa care se ung cu o pensula cu ulei de masline. La final, se tapeaza cu amestecul de parmezan si se invelesc intr-o folie de aluminiu .

In cuptorul bine incins, cotletele se pun intr-o tava incinsa la randul ei in care se pun cateva picaturi de ulei de masline. Dupa 10 minute, carnea se intoarce pe cealalta parte. Dupa 20 de minute se scoate, se indeparteaza folia si se serveste cu bucati de dovlecel prajite presarate la randul lor cu cimbru si stropite cu mult ulei de masline.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea