Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Copiii nu se mai pot tatua nici cu acordul parintilor

Persoanele cu virste sub 16 ani nu mai au voie sa se tatueze sau sa-si faca piercing in cabinetele specializate. Ministerul Sanatatii Publice (MSP) a interzis efectuarea piercingului corporal persoanelor sub 16 ani si a tatuajelor persoanelor sub 18 ani, potrivit Noilor norme de igiena pentru cabinetele de infrumusetare corporala, publicate in Monitorul Oficial nr. 484 din 19 iulie 2007. Tinerii sub 16 ani nu se vor putea tatua nici chiar cu acordul parintilor. Ordinul mai stabileste si noile conditii de asigurare a echipamentului de protectie, conditiile de curatare, sterilizare si dezinfectie , conditiile de dezinsectie si deratizare. Astfel, angajatii nu mai au voie sa mai foloseasca prosoape pentru stersul miinilor dupa spalare, ci servetele de unica folosinta. Apoi, conform noilor norme, orice cabinet de piercing, frizerie sau salon de coafura si de cosmetica trebuie sa aiba incinte cu usi separate pentru fiecare activitate in parte, inclusiv pentru curatarea, dezinfectia si sterilizarea instrumentelor de lucru. In plus, saloanele de coafura trebuie sa fie separate de cele de manichiura si de pedichiura.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea