Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Canicula modifica programul examenelor

Orele fixate pentru inceperea examenului la facultate au fost modificate din cauza temperaturilor ridicate de astazi si maine. Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a cerut ca testarile, precum si inscrierile sa aiba loc in afara intervalului 11.00-18.00. Astfel, Academia de Studii Economice ( ASE ) si Universitatea Bucuresti facut schimbari in programul stabilit pentru examenele de marti si miercuri. In cadrul Universitatii Bucuresti vor avea loc examene la facultatile de Istorie, Litere, Teologie Baptista, iar la Universitatea din Craiova sunt programate examenele practice de la Facultatea de Educatie Fizica. Schimbari de program la ASE In cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, vor participa la examene cei care vor sa dea admitere la facultatile de Finante si Contabilitate. Intrarea candidatilor in sali se va face intre 8.00 si 9.00 iar admiterea se va sustine intre 9.00 si 11.30, pentru seriile de dimineata, potrivit site-ului www .ase.ro. Iar pentru seriile de dupa-amiaza, intrarea in sali a fost stabilita in intervalul 17.00- 18.00, desfasurarea concursului avand loc intre orele 18.00 si 20.30. Admiterea la Universitate La Facultatea de Litere (specializarea Relatii internationale si studii europene) si la Facultatea de Sociologie si Asistenta sociala (specialitatea Sociologie), accesul in sali va avea loc dimineata la ora 7.00. La Facultatile de Istorie si Sociologie si Asistenta sociala (specializarea Asistenta sociala), accesul in sali se va face la ora 18.00 iar examenul programat pentru ora 14.00, va avea loc intre 19.30 si 23.00. La Craiova, proba practica de la Institutul pentru Educatie Fizica si Sport are loc in intervalul 06.00-11.00, iar examenele la Muzica si la Literatura vor incepe de la ora 18.00 si nu de la 11.00 cum fusese stbilit initial.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea