Social

# furtuna romania # avertisment meteo #meteo romania #cod galben de furtuna

Cod galben de vreme rea in Romania! Care sunt zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis un cod galben de furtuna pentru mai multe judete ale Romaniei. Potrivit ANM, in intervalul 04 mai, ora 12:00 - 04 mai, ora 21:00 se vor semnala fenomene precum instabilitate atmosferica temporar accentuata, in peste jumatate din teritoriul tarii.

 

„In intervalul mentionat la munte, in Banat, Crisana, Transilvania, nordul Munteniei si al Olteniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata, ce se va manifesta prin frecvente descarcari electrice, averse ce vor avea si caracter torential, intensificari de scurta durata ale vantului si izolat grindina. In intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitatile de apa vor depasi 20...30 l/mp.

Astfel de fenomene vor fi pe arii restranse si in restul teritoriului”.

Ce se intampla in Bucuresti

In intervalul 04 mai, ora 12:00 - 04 mai, ora 21:00, vremea in Capitala va fi, in general, frumoasa.

“Vremea va fi predominant frumoasa si normala din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza si seara, cand vor fi posibile averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima, in crestere fata de ziua precedenta, va fi de 21...22 de grade.”, anunta ANM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea