Social

# intrerupere apa calda # termoelectrica # spital bucuresti #bucuresti

Peste 370 de blocuri si un spital important din Bucuresti, fara apa calda timp de 4 zile

Bucurestenii au ramas fara apa calda pentru patru zile. Sunt afectate peste 370 de blocuri, dar si Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Marie. S. Curie.  

 

Anuntul a fost facut marti seara, de Termoenergetica Bucuresti, care a transmis ca sunt in desfasurare lucrari de remediere a unei avariei la reteaua primara DN 800 pe magistrala Berceni, prin inlocuirea unei portiuni de conducta intre Drumul Gazarului si strada Izvorul Rece.

In zona afectata apa calda a fost deja intrerupta si urmeaza ca realimentarea sa porneasca abia sambata 07 mai, ora 24:00.  

“Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti (CMTEB) S.A. anunta, marti, ca sunt in curs de desfasurare lucrari de remediere a unei avariei la reteaua primara DN 800 pe magistrala Berceni, prin inlocuirea unei portiuni de conducta intre Drumul Gazarului si strada Izvorul Rece.

Furnizarea agentului termic pentru apa calda pentru 33 de puncte termice care alimenteaza un numar de aproximativ 370 blocuri va fi sistata pana sambata, 07 mai 2022, ora 24.00. Se va opri alimentarea cu apa calda pentru Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii M. S. Curie – Budimex, doua institutii si alte cinci spatii industriale.

 Cu aceasta ocazie, va fi efectuat un control al intregii portiuni de magistrala si vor fi remediate toate defectiunile care vor fi identificate in urma sectorizarii tronsonului. Este important de subliniat faptul ca din cauza vechimii retelei de termoficare, pusa in functiune in anul 1986, acest gen de operatiuni (control pentru detectarea starii conductei) este imposibil de realizat atunci cand reteaua este in functiune.

 Inca din cursul diminetii au fost deja incepute manevrele tehnice de golire a conductei si lucrarile de reparatii. Dupa finalizarea lucrarilor, vor fi efectuate operatiunile de umplere a tronsonului de conducta.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucuresti si echipele de interventie lucreaza in regim permanent pentru solutionarea problemelor aparute in teren. Clientii au la dispozitie informatii prin mesajele preinregistrate la numarul de telefon 031.9442 sau la numarul de telefon gratuit - 0800.820.002, precum si prin aplicatia Termoalert. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si va multumim pentru intelegere!”, se arata in comunicarea Transelectrica.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea