Social

# medic psihiatru #vladimir putin #sanatate

Medic psihiatru despre starea de sanatate a lui Vladimir Putin: "Este terminat. Este dependent de antiinflamatoare steroidiene

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu a analizat fizionomia lui Vladimir Putin, dar si comportamentul sau din ultima perioada. Psihiatrul este de parere ca liderul de la Kremlin este dependent de antiinflamatoare steroidiene, dupa cum se vede clar pe chipul sau tumefiat.

"Ne uitam in aceasta perioada la cioburile oglinzii unui cult al personalitatii foarte atent creat si daltuit vreme de 20 si ceva de ani.

Imaginea fostului tiran luminat se transforma in acest moment intr-un monstru decrepit cu o sanatate care este subiect de mare barfa, ceea ce pentru un despot nu suna a bine. Fizionomia lui Putin este inalt sugestiva pentru un om dependent de antiinflamatoare steroidiene.

Este in cusca propriilor halucinatii si din pacate asta il predispune la niste decizii din ce in ce mai putin ancorate in adevar.

Actualul conducator rus are o fantezie faraonica absolut suicidala care stie ca se va termina cu distrugerea lui. Putin este terminat", a declarat Gabriel Diaconu, la Antena 3.

Antiinflamatoarele steroidiene mai sunt denumite si glucocorticoizi si sunt medicamente care au efect antiinflamator si imunosupresor, fiind utilizate in diverse boli patologii inflamatorii si autoimune.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea