Social

#dacian ciolos #refuza functia #secretar stat #ilie sarbu #ministerul agriculturii

Ciolos refuza sa fie secretar de stat la Agricultura si pleaca la Bruxelles

Desi Ilie Sarbu i-a propus sa ocupe functia de secretar de stat , Dacian Ciolos , fostul ministru al Agriculturii, a refuzat postul motivand ca are nevoie de o perioada de pauza dupa care se intoarce la Bruxelles.

Acesta a precizat ca vrea independenta fata de orice partid politic, asa cum a fost si pana acum, anunta Gardianul.

"Am avut o discutie privata cu ministrul Ilie Sarbu zilele trecute in care mi-a propus sa raman, daca nu pe functia de secretar de stat, atunci macar in minister. Am refuzat, pentru ca nu mai vreau sa ma angajez in asta. Nu ar fi un lucru bun nici pentru mine, nici pentru actualul ministru care va veni cu echipa lui de lucru, nu cu a mea. In plus, vreau sa imi pastrez independenta fata de orice partid politic, asa cum am facut si pana acum", a declarat acesta.

"Voi lua o pauza de o luna de zile, timp in care ma voi ocupa de familie, pe care am cam neglijat-o, si de cateva probleme personale nerezolvate. Mai apoi ma voi reintoarce intr-una din institutiile de la Bruxelles, unde am experienta, si ma voi ocupa de politicile agricole si de dezvoltarea rurala..."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea