Social

#emil boc posturi #noi posturi ministere

Boc ia cu o mana si da cu doua

Dupa prima sedinta a Guvernului Boc, premierul a anuntat ca administratia centrala e prima care va strange cureaua. Vor fi blocate timp de un an de zile toate angajarile in cadrul institutiilor publice. Adica 145.000 de posturi vacante .

"Speram sa realizam o economie de aproape un mi­liard de euro", se lauda Boc la 23 decembrie , informeaza Jurnalul National.

Premierul a anuntat si exceptiile: se pot face angajari, dar numai prin Hotarare de Guvern, pe baza unui memorandum special si precis justificat, pentru justitie si pentru celelalte domenii unde sunt angajamente europene.

Dupa o saptamana, aparea in Monitorul Oficial actul aferent: Ordonanta de Urgenta privind unele masuri de reducere a unor cheltuieli bugetare. Ironia a facut ca in acelasi numar al Monitorului Oficial in care era publicat actul de suspendare a angajarilor sa apara alte doua acte normative prin care se infiintau 36 de posturi noi in structura Guvernului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea