Social

#idei de cadouri #casa noua #cadouri

Cele mai bune idei de cadouri de casa noua

Mutarea intr-o noua casa este un eveniment important din viata fiecarei familii si persoane. Nu doar ca reprezinta o investitie semnificativa, dar ridica si foarte multe provocari. Este vorba despre a se acomoda in noua locuinta si despre a investi, in continuare, in ideea de a transforma din noua casa un adevarat camin in care noii locatari sa se simta confortabil si sa nu duca lipsa de nimic. Pentru ca, intr-adevar, vor avea nevoie de foarte, foarte multe lucruri!

Descopera cele mai bune idei de cadouri de casa noua!

1. Cadouri practice

Când vine vorba de cadouri de casa noua, alegând lucruri practice chiar nu ai cum sa dai gres. De ce? Pentru ca, mai mult ca sigur, noii locatari vor avea nevoie de ele si, astfel, ii vei scuti din a investi suplimentare in acestea.

Fie ca vorbim despre electrocasnice de bucatarie, seturi de vesela, tacâmuri, un aspirator sau un fier de calcat, toate isi vor gasi, in viitor, intrebuintare din partea lor. In acest fel, ii vei ajuta sa-si transforme noua casa intr-un camin unde vor avea mereu la indemâna ceea ce le trebuie.

2. Lenjerii

O lenjerie de pat este un alt cadou pe care il poti face cu incredere, pentru ca se va dovedi a fi util in a transforma dormitorul intr-un loc unde sa se relaxeze dupa o zi lunga de mutat si amenajat lucruri. Alege un model care stii ca le-ar placea si impacheteaza-l frumos.

De asemenea, poti opta si pentru un set complet, huse pentru scaune sau chiar perdele. Totusi, pentru a nu da gres, mizeaza pe culori care sa se integreze perfect in cromatica predominanta a unei camere. Astfel, rezultatul va fi cel al unitatii compozitionale.

3. Flori naturale

Florile vor fi intotdeauna o alegere sigura, pentru ca toata lumea le iubeste. Mai mult decât atât, florile pot infrumuseta orice incapere, deoarece nu doar ca purifica aerul si produc oxigen, dar revitalizeaza aspectul general al unei camere.

Evident, este vorba despre florile in ghiveci. Alege o specie care este usor de ingrijit si care stii ca le-ar placea noilor locatari. Spre exemplu, cactusii sunt intotdeauna o alegere potrivita, doarece au cerinte minime in ceea ce priveste ingrijirea.

4. Difuzoare de aromaterapie

Difuzoarele de acest gen au devenit din ce in ce mai la moda. In primul rând, parfumul lor poate schimba imediat aerul general al unei camere. De asemenea, uleiurile esentiale au un efect benefic asupra starii generale a organismului si, implicit, asupra starii de bine.

Un difuzor de aromaterapie poate fi folosit si pentru a imbunatati calitatea aerului si pentru a-l curata. Alege, pe lânga aparatul in sine, si câteva sticlute de uleiuri esentiale provenite din plante cu efect terapeutic. Cu siguranta va fi apreciat si utilizat in permanenta.

Intr-adevar, procesul mutarii intr-o noua locuinta poate fi destul de stresant si epuizant. Totusi, arata-ti sustinerea prin a le oferi noilor locatari un cadou care sa se dovedeasca a fi practic, gasindu-si imediat intrebuintare. Noii proprietari au nevoie de sustinere din partea prietenilor!

Autor: Organic Agency - Servicii SEO

FOTO: unsplash.com
Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea