Social

#kruk #consecinte #datorii #avantaje

Care sunt avantajele si consecintele datoriilor la KRUK

Plata datoriilor pare greu de realizat? Doar pentru cine nu stie sa profite de toate avantajele unui bun platnic. Un lucru este sigur: orice obligatie neonorata atrage dupa sine anumite consecinte. Acest fapt este explicat si de catre KRUK Romania, companie specializata in managementul datoriilor.

Avantajele instrumentelor puse la dispozitie de KRUK

Clientii ale caror datorii sunt gestionate de aceasta companie ar trebui sa stie avantajele de care pot profita. Pot negocia o reducere a datoriei la plata integrala a datoriei. Totusi, daca suma este mare, poate fi un efort greu de facut; in acest caz, ei pot profita de alte avantaje:

Printre beneficiile oferite de un cont la KRUK pe platforma sa online se numara faptul ca isi pot seta rata lunara dorita. In plus, clientii vor gasi pe eKRUK si informatii despre concursuri cu premii, cum este "1 plata 1 sansa", in derulare pana pe 17 noiembrie 2022 cand va fi extras premiul cel mare: unui client norocos i se va sterge total datoria ramasa de plata. Pana in noiembrie, participantii la concurs pot castiga lunar vouchere de cumparaturi online in valoare de cate 500 lei.

KRUK pune la dispozitie mai multe instrumente pe platforma sa: diverse modalitati de plata online cu cardul, posibilitatea semnarii online angajamentului de plata cu ratele dorite de clienti, control asupra datoriei lor, etc.

Un alt avantaj este oferit prin programul "Dorinte implinite", unde clientii primesc puncte pentru orice plata. Aceste puncte se transforma in bani cu care pot achizitiona bunuri sau servicii de la partenerii respectivi (magazine online, hypermarketuri, cursuri, abonamente la sali de sport sau clinici de sanatate, etc). De asemenea, cu acele puncte pot plati si ratele in lunile urmatoare, trebuie doar sa foloseasca un cod special "Plateste rata KRUK".

Ce consecinte apar daca nu se plateste datoria

Orice obligatie neonorata atrage dupa sine anumite consecinte. De exemplu, daca nu se achita o factura, furnizorul poate sista serviciile oferite; mai mult, acesta poate adauga si comisioane de neplata. Apoi poate recurge la executare silita. Din fericire, KRUK nu adauga dobanzi sau comisioane, clientii platesc doar valoarea datoriei din dosarul preluat de la creditorul initial. Totusi, daca un client alege sa nu isi onoreze obligatia financiara asumata anterior prin contract, atunci si aceasta companie va incepe procedura de executare silita. Astfel, printre consecinte se pot enumera popriri de venituri, instrainarea unor bunuri, etc.

Plata amiabila, voluntara, a datoriei le aduce clientilor mai multe avantaje prin care pot economisi bani. Aceste resurse economisite pot fi transformate in fonduri de urgenta sau pentru mici placeri sub forma de recompense.

Pe site-ul ro.Kruk.eu se gasesc calculatoare gratuite prin care se pot crea planuri de economii, planuri de reducere a cheltuielilor si un buget personal al casei. Calculatoarele ofera avantajul ca ajuta la constientizarea costurilor lunare (pe ce se cheltuiesc banii), dau idei pentru a face economii si simuleaza valoarea necesara a unui fond de urgenta.

FOTO: e-kruk.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea