Social

# cititoare coduri de bare #coduri de bare

Cele mai bune cititoare de coduri de bare

Indiferent ca detineti o afacere mica, de familie sau gestionati un depozit urias, unul dintre cele mai importante instrumente pe care il puteti avea ca aliat, este cititorul de coduri de bare.

 

Beneficiile cititoarelor de coduri de bare

Creata mai intai ca solutie de vanzare cu amanuntul a unui magazin alimentar, utilizarile practice ale cititoarelor de coduri de bare s-au raspandit repede si in alte sectoare, cum ar fi managementul depozitelor sau gestionarea stocurilor. Astfel scannerele au devenit in scurt timp o componenta cheie in majoritatea mediilor de afaceri, astazi ele fiind atat de comune incat companiile nu mai pot functiona eficient fara ele.

Fiecare cititor de coduri de bare este diferit. Unele sunt concepute pentru utilizarea in depozit, in timp ce altele sunt mai potrivite in retail.

Insa cu atat de multe scannere pe piata, devine o adevarata provocare sa faceti cea mai buna alegere pentru afacerea dumneavoastra. Din pacate, nu exista un scanner de coduri de bare universal valabil pentru toate nevoile unei companii. Dar nu va faceti griji, SmartScan.ro este aici sa va ajute!

Iata ghidul nostru pentru cititoare de coduri de bare:

Prima recomandare care ne vine in minte, sunt scannerele Honeywell.

Cautati un scaner de coduri de bare care sa aiba toate functiile esentiale, sa aiba un pret rezonabil si sa ofere o multime de alte functii utile? Sau, mai precis, ce criterii folositi pentru a selecta un scaner de coduri de bare? Oricare ar fi aceste criterii, SmartScan.ro va ofera o gama foarte variata de scannere Honeywell. Iata doar cateva dintre motivele pentru care acestea sunt atat de populare:

1. Varietate

Aveti nevoie de un scaner de coduri de bare pentru a scana un volum mare de coduri de bare? Poate un scanner portabil, conceput pentru a mentine mainile libere operatorilor mobili? Sau activati in industria de productie, distributie si depozitare unde aveti nevoie de un scanner cu montare fixa? Cititoarele de coduri de bare Honeywell vin intr-o gama larga de modele pentru a se potrivi diferitelor aplicatii. Unele dintre acestea includ:

  • Portabil de uz general;
  • Scannere portabile robuste pentru sectorul de productie;
  • Scanere de prezentare;
  • Portabil de ex. 8670 si 8680i;
  • Pe suport fix, cum ar fi modulul HF520 2D Imager;
  • Cu cablu, cum ar fi familia Granit;
  • Scannere medicale.

2. Tehnologie superioara de scanare

Honeywell are cititoare de coduri de bare de inalta performanta care asigura colectarea de date si scanarea codurilor de bare exceptionale. Sunt flexibile si vin intr-o gama de configuratii pentru diferite fluxuri de lucru organizationale. In plus, capacitatea lor exceptionala de scanare nu complica prea mult sistemul. Scanerele de coduri de bare sunt usor de utilizat, indiferent daca sunt plasate la punctul de vanzare, stationate deasupra unei benzi transportoare din depozit sau atarnate pe un perete pentru un acces usor. Unele sunt incorporate in computere, cum ar fi CT40 si CT60. Acestea sunt scanere de coduri de bare de inalta performanta, care sunt mult mai mult decat simple scanere. Ele pot functiona intr-o varietate de aplicatii de afaceri, inclusiv urmarirea stocurilor.

3. Durabilitate si rezistenta la temperaturi extreme

Am stabilit deja ca un scanner Honeywell are performante de scanare de varf in industrie. Ceea ce il face mai special este ca versiunile robuste pot scana in medii foarte dure, facand chiar si codurile de bare cele mai greu de citit, eligibile. Fie ca va confruntati cu coduri de bare deteriorate, depozite prafuite, conditii de inghet si sau temperaturi foarte ridicate - scannerele Honeywell nu dezamagesc niciodata.O linie notabila este seria Honeywell Granit.

4. Durata lunga de scanare

Daca afacerea dvs. are in mod frecvent operatiuni pe teren, atunci scannerele Honeywell sunt pentru dvs. Unele, cum ar fi linia Honeywell Xenon si Voyager, au tehnologie fara baterii, care va permite sa le incarcati complet in putin mai putin de 2 minute. Cea mai buna parte? Cand sunt complet incarcate, pot scana mai mult de 450 de coduri UPC/EAN. Cu o incarcare de 20 de secunde, poti obtine 100 de scanari!

5. Scannerele Honeywell merg mai departe de codurile de bare

Pot scanerele de coduri de bare sa colecteze date dincolo de codurile de bare? Scanerele inovatoare de coduri de bare de la Honeywell pot! Multe dintre scanerele de coduri de bare ale producatorului incorporeaza acum inteligenta operationala. Inteligenta operationala aduna date precum volumul codurilor de bare scanate, care pot servi ca un boost pentru productivitatea site-ului. Poate specifica debitul de pachete in depozit si chiar poate indica performanta dvs. de vanzari in retail. De asemenea, poate indica daca unele coduri de bare devin din ce in ce mai greu de citit, printre altele.

Dar pe SmartScan.ro gasiti si scannere Zebra, un brand foarte apreciat de cititoare de coduri de bare – din motive intemeiate, spunem noi. Zebra ofera scanere de coduri de bare pentru aproape orice industrie. Aveti nevoie de scanere wireless pentru depozitul dvs.? Scanere stationare pentru casele dvs. de marcat? Sau scanere cu protectie antimicrobiana pentru angajatii din sectorul healthcare? Zebra le are pe toate.

Indiferent de nevoile afacerii dumneavoastra, SmartScan.ro are intotdeauna un cititor de coduri de bare care sa vi se potriveasca. Cu caracteristici de ultima generatie de detectare automata, design robust, materiale robuste si tehnologie avansata, pe SmartScan.ro beneficiati de un lung sir de avantaje. Apelati cu incredere la unul dintre consultanti la tel 0372 317 719 sau pe adresa de email vanzari@smartscan.ro.

FOTO: canva.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea