Social

#ea sports fc 24 #ea sports #jucatori

Cei mai rapizi jucatori din EA Sports FC 24

Poate si tu te-ai jucat in trecut FIFA08, FIFA14 sau ultima editie, FIFA23. Din pacate cei de la EA Sports nu au mai continuat colaborarea cu FIFA si asadar, noul joc video produs de aceasta companie se numeste EA Sports FC 24.

 

Cel mai probabil acest aspect nu conteaza foarte mult pentru ca jucatorii nu par sa fie deranjati de noua denumire a jocului. Pe ei ii intereseaza mai mult ca gameplay-ul sa fie calitate si sa nu lipseasca jucatorii si echipele preferate.

Evident ca fata de jocul de anul trecut s-au produs modificari si in ceea ce priveste aptitudinile jucatorilor. In randurile urmatoare vei afla care sunt cei mai rapizi fotbalisti din EA Sports FC 24 si sa stii ca sunt si cateva surprize.

15. Rosemonde Kouassi - 94 pace

Este o jucatoare de fotbal din Costa de Fildes care evolueaza pentru FC Fleury, o echipa din campionatul francez. Putina lume a auzit de ea, dar datorita jocului EA Sports FC 24 poate ajunge destul de populara.

14. Delphine Cascarino - 94 pace

Din nou, avem de a face cu o jucatoare de fotbal care evolueaza in Franta, ea fiind legitimata in momentul de fata la Lyon. Pe langa o viteza excelenta are in joc si un sut foarte bun, iar o alta calitate a ei sunt pasele.

13. Kevin Schade - 94 pace

Fotbalistul german va implini in curand 22 de ani si a fost adus de Brentford in aceasta vara de la Freiburg pentru suma de 25 de milioane de euro. Ratingul lui total este insa de doar 72, deci daca joci Ultimate Team, poate fi o solutie ieftina.

12. Inaki Williams - 94 pace

Ma gandesc ca de jucatorul lui Athletic Bilbao ai auzit pentru ca evolueaza in La Liga de ani buni. Este deja de ceva timp unul dintre cei mai rapizi fotbalisti din seria de jocuri EA Sports. Are un rating total de 81, si evident ca principala sa calitate este viteza.

11. Sheraldo Becker - 94 pace

Atacantul cu origini surinameze al lui Union  Berlin si-a facut un nume in fotbal si datorita vitezei excelente pe care o poseda. Putin probabil sa ti-l doresti in echipa pentru ca in ceea ce priveste finalizarea, el are un rating de doar 79.

10. Jeremie Frimpong - 94 pace

Fotbalistul lui Bayer Leverkusen prinde top 10 pentru ca are in joc un pace de 94. Este unul dintre cei mai buni fundasi dreapta din Bundesliga, el fiind dorit de mai multe cluburi din Premier League si poate fi o solutie si in EA FC 24.

9. Ismaila Sarr - 94 pace

In vara acestui an a semnat cu Marseille, fiind adus pe Velodrome de la Watford in schimbul sumei de 13 milioane de euro. Citeste un tutorial pentru inregistrare Sportingbet daca vrei sa pariezi pe aceste echipe si nu numai.

8. Trinity Rodman - 94 pace

La doar 21 de ani, ea este cea mai rapida jucatoare de fotbal din EA Sports FC 24. Americanca evolueaza la Washington Spirit, ea inscriind pentru aceasta echipa de 13 ori in 47 de partide si ar putea fi o solutie in Ultimate Team.

7. Michael - 94 pace

Brazilianul de la Al-Hilal are o viteza incredibila, care ii poate speria pana si pe fundasii de top adusi in Arabia Saudita in aceasta vara. Nu prea cred ca il vei dori in echipa ta, pentru ca celelalte ratinguri ale sale sunt modeste.

6. Sirlord Conteh - 95 pace

Ratingul sau total este de doar 68 si asadar acesta este un semnal ca probabil nici nu ai auzit de fotbalistul lui Paderborn. Jucatorul in varsta de 27 de ani are insa acest pace de 95 si ar fi o solutie pentru echipa Silver Stars.

5. Moussa Diaby - 95 pace

Daca iti vei cladi in Ultimate Team o echipa cu francezi sau cu jucatori din Premier League, cu siguranta Moussa Diaby este o solutie. Are doar 24 de ani si poate fi o achizitie buna si pentru cei care prefera Career Mode.

4. Alphonso Davies - 95 pace

Nu numai ca este unul dintre cei mai rapizi jucatori din EA Sports FC 24, dar este si unul dintre cei mai valorosi fundasi stanga. Are un rating total de 83 si cred eu ca oricine si-l doreste pe acest canadian in echipa sa.

3. Vinicius Junior - 95 pace

Fotbalistul lui Real Madrid este pe coperta jocului EA Sports FC 24 pentru telefoanele mobile. Este unul dintre cei mai periculosi jucatori de banda din fotbalul mondial. Va fi asadar destul de greu de achizitionat.

2. Karim Adeyemi - 96 pace

Ar fi putut sa imbrace tricoul nationalei noastre, mama lui fiind romanca, dar a ales selectionata Germaniei. Evolueaza pentru Borussia Dortmund si principala lui calitate este viteza, lucru recunoscut si de cei de la EA Sports.

1. Kylian Mbappe - 97 pace

Cel mai rapid fotbalist din EA Sports FC 24 este nimeni altul decat Kylian Mbappe. Si asta pe buna dreptate pentru ca omul lui PSG are o viteza incredibila. Are un rating total de 91 si nu va fi deloc usor sa-l aduci la echipa ta.

FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea