Social

#inchidere circulatie #transalpina #transfagarasan

Cand se inchide circulatia pe Transfagarasan si Transalpina. Ce trebuie sa stie soferii

Daca in urma cu cativa ani, circulatia pe Transalpina si Transfagarasan (doua dintre cele mai inalte drumuri din Romania, si printre cele mai frumoase din Europa) se inchidea la inceputul lunii noiembrie, acum nu mai exista o zi anume, din an, la care sa se inchida circulatia.

 

Circulatia pe Transalina si Transfagarasan se va inchide in functie de conditiile meteo, potrivit unor reglementari ale Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

 "Cel mai important pentru noi sunt conditiile de siguranta ale participantilor la trafic. In fiecare zi, efectuam revizie cu un utilaj echipat cu lama si raspanditor de material antiderapant. Utilajul este pregatit sa intervina daca este nevoie. Pana acum nu a fost nevoie sa intervenim. In momentul in care se constata ca exista un risc pentru participantii la trafic, se va lua decizia inchiderii circulatiei. Facem apel la conducatorii auto sa respecte programul de acces pe Transalpina, intre orele 8.00 si 20.00“, a spus Cristi Tudor, reprezentant al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova.

Astfel, daca vremea se mentine frumoasa, te vei putea bucura in continuare de circulatie pe tronsoanele inalte Piscul Negru, Balea Lac, Balea Cascada de pe Transfagarasan, respectiv Ranca-Obarsia Lotrului, de pe Transalpina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea