Social

#piata ieftina #piata rahova #piata bucuresti #piata obor #bucuresti

Cea mai ieftina piata din Bucuresti. De unde sa-ti faci cumparaturile daca vrei sa faci economii

Multi bucuresteni aleg sa-si faca cumparaturile din piete, in detrimentul magazinelor, mai ales cand vine vorba de fructe si legume de sezon. Cu toate acestea, chiar si in piete, preturile la alimente au crescut enorm. Fata de 2020, multe dintre preturi s-au dublat.

Prin urmare, pentru multi romani este din ce in ce mai greu sa se descurce de la o luna la alta. Ca sa nu mai vorbim despre economii.

Din acest motiv, Rares Hopinca, citu manager al Sectorului 5 din, a dezvaluit care sunt pietele cele mai ieftine din Capitala. Potrivit acestuia, cea mai ieftina piata din Bucuresti este Piata Rahova, fiind urmata, indeaproape, de Piata Obor.

“Preturile cele mai bune din Bucuresti, sau la concurenta cu Piata Obor, sunt in Piata Rahova. Recomand sa se mearga in Piata Rahova pentru a se face cumparaturi, gasim si foarte multi producatori acolo, gasim si produse de buna calitate, din sudul Bucurestiului, din Giurgiu, din Teleorman, producatori care deja vin de foarte multi ani si vand in Piata Rahova”, a declarat Rares Hopinca, prefectul Capitalei, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea