Social

#romanii au talent sezonul 13 #rares prisacariu # castigator romanii au talent #romanii au talent #premiu #bani #parinti

Ce vor face parintii lui Rares Prisacariu cu premiul de 120.000 de euro castigat la Romanii au Talent

Rares Prisacariu, micutul geniu care a castigat sezonul 13 al emisiunii Romanii au Talent, a plecat acasa cu premiul in valoare de 120.000 de euro. Pentru ca Rares are doar 7 ani, banii vor ajunge in conturile parintilor.

 

Rares a uimit o tara intreaga cu capacitatea lui de a recita si a intelege texte pe care putini le inteleg pana si la varsta adulta. Micutul, in varsta de doar 7 ani, a citit pana la aceasta varsta peste 200 de carti, totul din pura placere si pasiune, fara sa fie presat de nimeni.

Cum era insa de asteptat, pe internet au aparut multe critici la adresa parintilor acestuia, dar si la adresa baiatului.

Ce vor face parintii lui Rares cu banii castigati la Romanii au Talent

Tinand cont ca baiatul are doar 7 ani, banii vor ajunge in conturile parintilor. Toata lumea se intreaba ce vor face acestia cu banii castigati de baiat. Parintii acestuia, Gina si Marius Prisacariu au declarat ca nu au stabilit inca acest detaliu, dar ca banii vor fi investiti in educatia copilului.

“Nu cred ca e momentul sa discutam despre ceea ce vom face cu banii. Pur si simplu, asta vom alege mai tarziu. Nu exista acum decat un singur raspuns. Vom investi acesti bani in fiul nostru, dar asta se va intampla pe parcurs! Material, ne vom sprijini copilul, asa cum fac toti ceilalti parinti, a precizat Gina Prisacariu pentru Playtech Stiri.

In urma criticilor aparute in spatiul public, prin care parintii sunt condamnati ca il duc pe copil prin televiziuni, mama acestuia a tinut sa precizeze ca Rares este cel care decide unde sa mearga. Tot el este si cel care a dorit sa ajunga la RAT si ca nimeni nu se astepta sa castige premiul cel mare.

“Lumea nu are de unde sa stie, dar Rares al nostru nu merge decat la emisiunile sau la concursurile pe care el si le alege. Noi nu-l influentam. Asa s-a intamplat si la in cazul emisiunii Romanii au Talent. Nu noi, parintii, am facut presiuni asupra lui, ci el a dorit sa mearga. El si-a dorit sa fie acolo! Si mai trebuie spus ca nu ne-am imaginat vreodata ca va reusi sa ajunga in postura de a fi castigator! Nu au existat asteptari”, a adaugat ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea