Social

# schimbari radicale vreme # ciclon mediteranean # ciclon romania #ciclon #romania

Vremea se schimba radical. Un ciclon loveste Romania si aduce ploi, grindina si vijelii

Romania va fi lovita de un ciclon mediteranean in zilele urmatoare. Meteorologii anunta schimbari radicale ale vremii. Temperaturile vor scadea brusc si vom avea parte de ploi torentiale insotite de grindina si vijelii.

 

Initial, ciclonul impinge spre Romania o masa de aer cald, care va aduce temperaturi de pana la 25 de grade, anunta Florinela Georgescu, director in cadrul Agentiei Nationale de Meteorologie, potrivit realitatea.net. Totul va fi urmat de scaderi bruste de temperatura.

”Vor fi variatii termice de la o zi la cealalta, dar temperaturile se vor mentine in normalul perioadei, cu maxime de la 17-18 grade, in zona litoralului si in depresiunile din estul Transilvaniei, pana la 23-25 de grade, in sud si vest. Din aceasta dupa-amiaza se vor manifesta fenomene precum precipitatii abundente, pe alocuri insotite chiar de grindina, in zona de vest a tarii, iar pe fondul acestor fenomene se va observa apoi o scadere a temperaturilor”, a declarat meteorologul Florinela Georgescu pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea