Social

#cel mai lung cuvant din limba romana #rares prisacariu #romanii au talent

Rares Prisacariu uimeste din nou! A pronuntat fara probleme cel mai lung cuvant din limba romana

Rares Prisacariu, castigatorul celei de-a 13-a editii a emisiunii Romanii au Talent, uimeste din nou. Micutul, in varsta de doar 7 ani, a fost invitat in emisiunea lui Catalin Maruta unde a pronuntat fara probleme cel mai lung cuvant din limba romana.

 

Rares a dovedit inca o data, daca mai era nevoie, ca abilitatile sale sunt diferite fara de cele ale multor copii de varsta lui, dar si fata de cele ale multor adulti. Rares a reusit sa citeasca fara probleme cel mai lung cuvant din limba romana, format din 44 de litere, cuvant pe care si adultii se chinuie sa-l citeasca. In plus, Catalin Maruta a ramas uimit cand Rares i-a spus ca stie si semnificatia acestui cuvant.

Maruta: “Rares a intrat in forta si a zis 'Stai ca va dau greu de tot astazi'. Stai un pic ca imi aduc cuvintele mele. Mi-am notat cuvintele aici, pentru ca stiam ca tu stii cele mai lungi cuvinte.”, a transmis Maruta in cadrul emisiunii.

Rares: “Acum as vrea sa trecem de la discutie cu intrebari la cuvinte”

Maruta: “Deci tu ti-ai propus ca sa ma faci praf azi la emisiune”

Rares: “Eu stiu si ce inseamna cuvintele”

Maruta: “Deci, asta este cel mai lung cuvant din limba romana, are 44 de litere, pai si esti pregatit? Tu stii sa citesti cuvantul asta?”

Rares: “Eu stiu sa il si pronunt. Pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza”, spus micutul faara probleme. 

Maruta l-a pus sa pronunte din nou cuvantul, timp in care prezentatorul urmarea pe foaie sa se asigure ca nu greseste. Si de aceasta data Rares a pronuntat corect si, in plus, i-a spus lui Maruta si ce semnificatie are cuvantul.

“Ai dreptate, dar vrei sa iti spun ceva? Eu as putea baga mana in foc, as face pariu acum ca niciun doctor, in viata lui, deci daca intra vreun doctor in Romania care a scris pe un diagnostic de, mai zi o data de ‘pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza’, deci, daca este un doctor care a scris pe un diagnostic ca suferiti de chestia asta, jur ca vin maine dezbracat la emisiune, doar in chiloti. Eu nu cred ca exista vreun doctor in Romania care a scris diagnosticul asta, pai doar sa il pronunt imi ia juma de ora, dar sa il si scriu”, a spus Catalin Maruta in cadrul emisiunii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea