Social

# lista beneficii # calitati apa plata #apa plata #beneficii

Ce calitati are apa plata la 19litri? Lista beneficiilor te-ar putea surprinde!

Multi oameni fac greseala sa considere ca "apa este incolora, inodora si insipida", conform lectiilor de chimie din scoala generala, si, mai mult decat atat, unii dintre ei nu percep vreo diferenta notabila intre cea imbuteliata si cea de la robinet. Din pacate, insa, in tara noastra, aceasta din urma nu poate fi considerata nici pe departe potabila, avand in vedere aspectul, mirosul si gustul sau reprobabile. In schimb, apa plata la 19litri este alegerea ideala din toate punctele de vedere, mai ales daca vorbim despre un brand precum H2On, recunoscut si premiat inclusiv la nivel international.

Compania H2On, care livreaza acasa si la birou, in toata tara, in cel mai scurt timp, a fost recompensata de curand, pentru al 5-lea an consecutiv, cu premiul Superior Taste Award, acordat de catre International Taste Institute din Bruxelles (Belgia), pentru apa plata 19litri pe care o comercializeaza. Iar, parcurgand articolul in continuare, vei afla care au fost criteriile luate in seama de juriu, format din peste 200 de chefi si somelieri de la restaurante cu stele Michelin din intreaga lume, si, foarte probabil, vei lua si tu o decizie benefica atat pe termen scurt, cat si pe termen mediu si lung, pentru sanatatea si bunastarea ta si a familiei, prietenilor, apropiatilor si colegilor tai.

Apa plata la 19litri - o prima impresie impecabila si un aspect ireprosabil

Cele 5 criterii luate in considerare de expertii International Taste Institute, in cadrul sesiunilor de blind tasting, au fost urmatoarele: prima impresie, aspectul, olfactia, gustul si senzatia finala. Produsul romanesc a punctat cel mai bine la primele doua capitole, inregistrand un scor de 93,1% la fiecare, insa a inregistrat punctaje mari si la celelalte criterii, intre 90% si 91,3%. Per total, apa a primit o "nota" de 92,1%, ceea ce i-a adus mentiunea "punctaj maxim / trei stele". Este pentru a doua oara consecutiv cand brand-ul H2On primeste aceasta distinctie, recunoasterea maxima din partea specialistilor in domeniu.

Facand un simplu exercitiu de imaginatie, ne putem gandi cum ar fi aratat un asemenea test pentru apa la robinet din Romania. Cel mai probabil, aceasta ar fi fost descalificata din start, pentru o prima impresie negativa, inainte ca somelierii si chefii sa ajunga sa realizeze ca nici mirosul sau gustul nu o recomanda sub nicio forma. In schimb, apa plata la 19litri este singura bautura 100% esentiala si benefica pentru organismul uman, ajutandu-l sa se hidrateze in mod corespunzator si sa-si desfasoare procesele interne, la parametrii optimi.

Mai mult decat atat, apa plata la 19litri de la furnizorul mentionat anterior vine si cu alte avantaje: pretul per litru este de 1,21 lei, fiind mai ieftina decat alternativele la sticla sau PET (in mod logic, avand in vedere capacitatea mai mare a recipientului), iar bidoanele vor fi livrate direct la usa ta, in cel mai scurt timp. Astfel, vei scapa de greutatea cumparaturilor, atat la propriu, cat si la figurat, dar si de timpul pierdut pe drumul dus-intors de la supermarket, la coada etc. In concluzie, bucura-te chiar acum de toate avantajele unei hidratari ca la carte, cu minimum 2-3 litri de apa pe zi, conform recomandarilor specialistilor!

FOTO: pixabay.com, h2on.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea