Social

#masina de cusut pentru acasa #masina de cusut

Care este cea mai buna masina de cusut pentru acasa?

Alegerea masinii de cusut este un pas important, in special daca esti la inceput in lumea cusutului. Desigur, chiar si cei mai experimentati au nevoie din cand in cand de cateva recomandari. Tocmai de aceea, am pregatit acest articol pentru tine. Venim in ajutorul tau cu recomandari in functie de nevoile tale. 

Care este masina de cusut potrivita in functie de ce fel de utilizator esti?

Daca accesezi orice site cu masini de cusut vei putea fi foarte usor coplesit de multitudinea variantelor existente pe piata.  In special daca esti la inceput de drum s-ar putea sa nu stii care sunt diferentele, beneficiile unor masini in detrimentul altora si ce tip de masina ai nevoie mai exact cand stii ce proiecte iti doresti sa realizezi.

Daca iti doresti o masina de cusut pentru uz casnic si nu esti profesionist, nici nu ar trebui sa stii toate diferentele dintre produsele de pe piata. Desigur, decat daca nu iti doresti asta. Asadar, citeste acest articol pentru a afla in continuare care este masina de cusut potrivita pentru tine in functie de ce fel de utilizator esti.

Daca esti la inceput de drum…

  • Masina de cusut Elna eXplore 240 consolideaza reputatia buna a masinilor Elna. Elna Explore 240 este o masina electro-mecanica cu o gama complexa de cusaturi si functii de coasere. Vei folosi cu usurinta masina de cusut Elna eXplore 240, fiind o masina de inalta calitate, ideala pentru incepatori. In plus, masina Elna eXplore 240 are sistem de infirare si butoniera automata intr-un singur pas.

  • Masina de cusut Veritas Rachel este alegerea pe care te indemnam sa o faci daca ai in minte multe proiecte vestimentare la care sa lucrezi. Masina Veritas Rachel te va ajuta cu ajutorul celor 32 de programe de cusaturi sa transformi orice lucru vechi intr-unul nou. Masina Veritas Rachel te va ajuta sa iti reinventezi garderoba. Poti realiza aplicatii, ornamente, decorari  si reparatii datorita multitudinii de cusaturi utilitare si decorative, a motorului puternic si a usurintei cu care o vei manevra.

Daca ai deja experienta…

  • Masina de cusut Brother Innov-is A80 iti ofera libertatea sa cosi cand, cum si unde doresti. Masina are o carcasa rigida pe care o poti folosi sa o acoperi astfel incat sa o protejezi in momentele in care nu o folosesti. Datorita celor 80 de cusaturi incorporate si 8 modele de butoniere automate intr-un singur pas, aceasta masina este usor de utilizat si fiecare proiect pe care-l vei realiza cu ajutorul ei va fi cu adevarat unic.
  • Masina de cusut Elna eXperience 570 Alpha iti ofera o experienta de cusut complexa datorita celor 200 de tipuri de cusaturi, inclusiv cusaturi pentru quilting, patchwork si cusaturi decorative, cat si celor 180 de cusaturi suplimentare, dar si datorita functiei de taiere de fir.
  • Daca esti avansat in ale cusutului…
  • Masina de cusut Brother Innov-is 1300 este ideala si pentru quilting, iar aceasta are o zona de lucru mare, de 210 mm. Potrivita pentru pilote, cuverturi si alte proiecte de dimensiuni mai mari, Brother Innov-is 1300 are 182 de cusaturi, 10 tipuri de butoniera intr-un singur pas si multe accesorii incluse care sa-ti fie de folos la cele mai creative proiecte de cusut. Mai mult de-atat, cu ajutorul genunchierei controlezi cu usurinta piciorusul presor pentru a-ti putea folosi ambele maini pentru a manevra materiale de dimensiuni mai mari in timpul coaserii.
  • Masina de cusut Elna eXcellence 720PRO este computerizata, performanta si robusta, fiind alegerea potrivita pentru utilizatorii profesionisti. Elna eXcellence 720PRO te va asista intr-o varietate de proiecte, fiind dotata cu o masa extinsa de lucru, dublu transport de material, brat lung, carcasa metalica, latimea maxima a cusaturii de 9 mm si viteza de coasere maxima de 1200 imp/minut. Fie ca doresti un simplu detaliu sau o creatie sofisticata, Elna eXcellence 720PRO va explora alaturi de tine teritorii cunoscute si necunoscute in lumea cusutului si croitului.

Indiferent in stadiul in care te afli in ceea ce priveste cusutul acasa, pe decusut.ro gasesti masina ideala pentru uz casnic.

FOTO: decusut.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea