Social

#vrema in mai #vremea in urmatoarele patru saptamani #vremea #starea vremii

ANM anunta temperaturi scazute pentru urmatoarea perioada. Cum va fi vremea in urmatoarele patru saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a anuntat prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Potrivit ANM, in prima parte a intervalului, temperaturile vor fi mai scazute decat in mod normal, iar nivelul de precipitatii va fi excedentar, urmand ca in urmatoarea jumatate a intervalului acestea sa ajunga aproape de normalul perioadei. Iata cum va fi vremea pana pe 22 mai 2023. 

 

Vremea in saptamana 24 aprilie – 1 mai 2023

Valorile termice vor fi mai coborate decat cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei, dar cu o abatere termica negativa usor mai accentuata in regiunile intracarpatice.

Regimul pluviometric va fi local excedentar in regiunile sud-estice, vestice si la munte, iar in rest va fi in general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea in saptamana 1 – 8 mai 2023

Temperaturile medii vor fi mai coborate de cat cele normale pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari, dar mai ales in regiunile nordice.

Cantitatile de precipitatii vor fi excedentare in regiunile extracarpatice, iar in rest vor fi in general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea in saptamana 8 – 15 mai 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori in general apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari.

Regimul pluviometric va fi usor excedentar in regiunile intracarpatice, iar in rest va fi in general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea in saptamana 15 – 22 mai 2023

Mediile valorilor termice se vor situa in jurul celor specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei.

Cantitatile de precipitatii vor fi in general apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, in toate regiunile.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea