Social

# video terifiant #panica avion # explozie motor #motor #avion

Panica pentru pasagerii unui avion dupa ce motorul a explodat in aer! VIDEO terifiant

A fost panica la bordul unui avion dupa ce unul dintre motoarele acestuia a explodat si a luat foc. Avionul decloase de pe un aeroport din Mexic si se indrrepta spre Los Angeles, la bordul acestuia aflandu-se 120 de pasageri.

Este vorba despre un avion care face parte din flota Viva Aerobús, o companie aeriana low-cost mexicana cu sediul pe Aeroportul International Monterrey.  

Grupul Aeroportuario del Pacífico a confirmat faptul ca un avion Viva Aerobús a efectuat o aterizare de urgenta dupa o defectiune a unuia dintre motoarele, intocandu-se de urgenta pe Aeroportul International Guadalajara, de unde decolase.

Accidentul s-a petrecut in seara de marti. Avionul a decolar la ora 22:00, ora Mexicului, potrivit unei comunicari a operatorului Aeroportului Guadalajara, iar 15 minute mai tarziu motorul acestuia a cedat, aeronava fiind nevoita sa se intoarca pe aeroport.

Aeronava efectua un zbor pe ruta Guadalajara-Los Angeles, cand a avut o defectiune la unul dintre motoarele sale la inceputul calatoriei, ceea ce a determinat activarea protocoalelor de urgenta. Aeronava a fost nevoita sa faca cale intoarsa si sa se intoarca pe aeroportul din Guadalajara dupa ce unul dintre motoarele acestuia a explodat si a luat foc.

In momentul aterizarii aeronavei “serviciul de salvare si stingere a incendiilor al Aeroportului International Guadalajara a fost pregatit sa acorde primul ajutor daca era necesar”, a explicat Miguel Cravioto Sámano, seful de Relatii Publice si Comunicare in Jalisco al Pacific Airport Group.

Avionul a aterizat la ora 22:45, in siguranta pe aeroport. Aterizarea de urgenta a avionului a afectat insa alte opt zboruri, dintre care doua care trebuiau sa soseasca pe aeroportul din Guadalajara. Cele sase aeronave care urmau sa decoleze au avut intarzieri.

La scurt timp dupa incident, in mediul online a aparut o inregistrare video facuta de unul dintre pasagerii zborului 518 Viva Aerobús, a publicat un video in care se vede motoul in flacari, in timpul zborului. 

„Modul in care Viva Aerobús a gestionat aceasta situatie este dezgustator! Nu a existat nicio comunicare din partea echipajului de zbor, cu noi, pasagerii, care credeam ca vom muri! Nu zburati cu aceasta companie aeriana”, a detaliat pasagerul Kimberly García pe contul sau de Twitter.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea