Social

#carduri alimente #ajutoare #romani #bani

Cand si cati bani primesc romanii pe cardurile de alimente

Romanii din mediile defavorizate urmeaza sa primeasca inca o transa de bani pe cardurile pentru alimente, in perioada care urmeaza.

 

Programul “Sprijin pentru Romania”, ajuta persoanele din mediile defavorizate sa primeasca bani pentru a-si achizitiona alimente. Banii vor intra pe cardurile speciale care au fost distribuite prin Posta Romana.

Astfel, romanii posesori de carduri alimentare, vor beneficia de o suma de 250 de lei, care intra o data la doua luni. In ceea ce priveste data la care vor intra banii, de regula, acestia sunt primiti in jurul datei de 15 a fiecarei luni. Plus sau minus cateva zile, scrie dcbusiness.ro

Romanii aflati in situatii vulnerabile au primit deja, anul acesta, cinci transe de bani. Mai exact, in februarie, aprilie, iunie, august si octombrie.  Urmatoarea transa de bani ar urma sa intre pe 15 decembrie, chiar inainte de sarbatori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea