Social

#vremea in noiembrie 2023 #noiembrie 2023 #vremea pe o luna #conditii meteo

Vreme deosebit de calduroasa in noiembrie! Ce spun meteorologii

Luna noiembrie vine cu temperaturi deosebit de mari pentru aceasta perioada. Cantitatile de precipitatii moderate, pana la excedentare in unele zone ale tarii. Iata cum va fi vremea in urmatoarele patru saptamani, in Romania.

 

Vremea in saptamana 23-30 octombrie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta saptamana pe intreg teritoriul Romaniei, dar cu o abatere termica pozitiva mai accentuata in regiunile sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar in regiunile vestice, nord-vestice si centrale, dar si deficitar in cele sudice, iar in rest va fi in general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea in saptamana 30 octombrie - 6 noiembrie 2023

Temperaturile medii vor fi usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari. Cantitatile de precipitatii vor fi in general apropiate de cele normale pentru acest interval, in toate regiunile.

Vremea in saptamana 6-13 noiembrie 2023

Temperatura medie aerului va avea valori usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari. Regimul pluviometric va fi usor excedentar in regiunile extracarpatice, iar in rest va fi in general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea in saptamana 13-20 noiembrie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa usor peste cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei. Cantitatile de precipitatii estimate pentru aceasta perioada vor avea o tendinta spre excedent in cea mai mare parte a tarii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea