Social

# inecare #tragedie de proportii #selfie #deces

Tragedie de proportii! Doua fete au cazut in apa in timp ce-si faceau un selfie. 6 membri ai familiei s-au inecat incercand sa le salveze

Sase membri ai aceleiasi familii s-au inecat in timp ce incercau sa salveze doua surori care au cazut in ape adanci, in timp ce incercau sa-si faca un selfie.

Cele doua fete, in varsta de 14 si 22 de ani, se aflau intr-o excursie alaturi de alte 15 rude la cascada Ramdaha din Chhattisgarh, India, cand au incercat sa-si faca un selfie intr-un loc din apropierea cascadei, conform Metro.

Shraddha si Shweta Singh, in varsta de 14 si 22 de ani au cazut in apa dupa ce sora mai mica si-a pierdut echilibrul, cazand in bazinul de scufundare. Imediat dupa aceea a cazut si sora ei mai mare. 

Membrii familiei s-au grabit sa intre in apa pentru a le salva, iar fratele lor Himanshu Singh, in varsta de 18 ani, varul Rishabh Singh, in varsta de 24 de ani, si sotia acestuia, Sulekha Singh, in varsta de 22 de ani, au plonjat in apa tinandu-se de mana.

La scurt timp, alti frati, Abhay Singh, de 22 de ani, si Ratnesh Singh, de 26 de ani, s-au implicat si ei in misiunea de salvare.

Dar, la cateva momente dupa ce au sarit, toti cei cinci s-au trezit in curand in aceeasi situatie terifianta.

In ciuda faptului ca trecatorii ingroziti au alertat rapid autoritatile, doar Sulekha a reusit sa scape cu viata din piscina de scufundare. Cu toate acestea, starea ei este considerata critica si este in prezent sub tratament la spital.

Tagicul accident vine la mai putin de sase luni dupa ce trei tineri din districtul Umaria din Madhya Pradesh, si-au gasit sfarsitul in acelasi mod.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea