Social

#barbat retinut #pisica impuscata #bucuresti

Un barbat din Bucuresti, retinut de politie dupa ce a impuscat pisica vecinului

 

Un barbat din Bucuresti a fost retinut de politie dupa ce a impuscat pisica vecinului. Barbatul, s-a enervat cand a vazut ca animalul i-a incalcat teritoriul si s-a suit pe masa din curte.

Stapanul animalului a sunat la 112 si si-a reclamat vecinul care i-a impuscat pisica. La fata locului s-au deplasat politistii de la Sectia 20 din Capitala.

Barbatul agresor, in varsta de 64 de ani, a fost retinut dupa ce, fara motiv, a impuscat animalul de companie care se afla pe massa, cu o pusca.

Pisica a avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind preluata de Serviciul pentru Protectia Animalelor, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6.

Agresorul a fost dus la sectia de politie si este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de folosirea unei arme fara drept, nerespectarea regimului armelor si munitiilor si ranire cu intentie a animalelor.

„La data de 15 octombrie, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB) – Sectia 20 au fost sesizati, in jurul orei 20,00, prin apel 112, de catre un barbat, cu privire la faptul ca un vecin i-ar fi provocat vatamari animalului sau de companie. Barbatul in cauza a fost condus la sediul Sectiei 20 Politie, iar arma utilizata de acesta a fost ridicata, in vederea continuarii cercetarilor. Cazul a fost preluat de catre Serviciul pentru Protectia Animalelor, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6, sub aspectul savarsirii infractiunilor de ranirea cu intentie a animalelor, uzul de arma fara drept si nerespectarea regimului armelor si munitiilor”, potrivit DGPMB.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea