Social

#crestere tarife netflix #tarife netflix #Netflix

Vesti proaste pentru romani! Netflix doreste sa creasca tarifele abonamentelor

Romanii care au abonament la Netflix au parte de noi vesti triste. Dupa ce au fortat populatia sa renunte la impartirea conturilor, si fiecare utilizator trebuie sa aiba propriul cont sau sa plateasca in plus pentru persoanele care il folosesc in comun, acum doresc cresterea preturilor la abonament.

 

Pana in prezent, Netflix a ramanas singurul jucator major de streaming care nu a majorat preturile abonamentelor fara reclame. In prima faza, a preferat sa renunta la partajarea prolelor in afara gospodariilor.

“Netflix seamana acum foarte mult cu o companie de utilitati, pe multe piete. Provocarea de a fi etichetata ca o companie de utilitati este modul in care o companie in curs de maturizare continua sa gaseasca crestere”, au spus analistii de la Bernstein, citati de Reuters.

Se speculeaza ca Netflix ar urma sa creasca preturile abonamentelor odata cu incheierea grevei actorilor de la Hollywood, insa nu se stie insa la ce preturi vor ajunge abonamentele. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea