Social

#banca nationala a romaniei

Banca Nationala, in pericol sa se prabuseasca

Ar trebuie sa fii foarte atent atunci cand treci prin zona Bancii Nationale, situata in zona Centrului Vechi al Capitalei. Aceasta este in pericol sa se prabuseasca, dupa ce autoritatile au facut sapaturi pentru a scoate la suprafata ruinele medievale ale Centrului Vechi.

Desi zona este marcata, pericolul pandeste la tot pasul, iar daca sapaturile facute se vor surpa, acestea vor traga dupa sine si fatada Bancii Centrale a Romaniei.

Refacerea Centrului Istoric al Capitalei a fost inceputa in anul 2003 si a durat pana in 2012. Aceste proiect a costat 45 de milioane de euro, iar acum pune in pericol viata cetatenilor, dupa ce s-au facut sapaturi adanci de trei metri pentru punerea in evidenta a zidurilor medievale.

O parte a acestei sapaturi a fost acoperita cu geamuri, iar o alta cu o platforma, pentru a se putea intra in banca. Aceasta din urma risca insa sa se prabuseasca.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea