Social

#echipa de avocati #avocati

AVM Consult sau echipa de avocati pe care sa va bazati in cazuri diverse

In vremurile actuale sa apelati la serviciile profesionale ale unui avocat nu inseamna doar caz extrem cand trebuie sa fiti reprezentati in instanta. Uneori este de preferat sa fiti precauti si sa apelati la avocati in stadiul timpuriu. Fie ca vorbim despre situatii ce au legatura cu o colaborare, cu persoane juridice sau cu statul, fie ca vorbim de spete personale si nu numai, echipa de avocati AVM Consult va vine in ajutor.

Din fericire, acum avem acces mai facil la servicii variate. Acelasi lucru se poate spune si despre serviciile oferite de avocat clienti straini germana de la AVM Consult. Este important sa alegem avocatul cu care vom colabora in functie de caz, dar poate la fel de important este ca avocatul cu pricina sa fie cunoscator al unei limbi straine. In cazul avocatilor de la AVM Consult exista avantajul faptului ca cei din echipa vorbesc fluent atat limba engleza, cat si germana.

Servicii juridice oferite implicit clientilor de alta nationalitate

Observam o tendinta in ceea ce priveste mariajele intre persoanele de nationalitati diferite. De asemenea, business-urile se extind constant, prin colaborari cu filiale din strainatate. Este cert faptul ca nu mai avem aceleasi bariere ca si in trecut. Problematic este ca desi la nivel conversational ne intelegem cu parteneri straini, cand vine vorba de situatii juridice situatia se complica. Sau pur si simplu legislatia fiind diferita, un potential cumparator/investitor sa isi doreasca sa apeleze la un avocat pentru a-si urma interesele economice, urmand birocratia impusa ca la carte.

Fie vorba de reprezentare in fata organelor competente, fie pentru mediere, consultanta sau concret rezolvarea diverselor spete juridice, tot la AVM Consult puteti apela. Veti gasi mereu avocat clienti straini engleza disponibili sa va consilieze si sa va preia cazul.

Unele dintre cazurile sensibile sunt cele ce tin de dreptul familiei

Divorturile, separarile de bunuri si disputele asupra minorilor sunt unele dintre cele mai grele cazuri pentru ca implica partea emotionala si prezenta copiilor. Situatiile sunt cu atat mai delicate daca sunt traume de orice fel in familile ce se destrama. Exista o limita destul de fin trasata intre ce inseamna a proteja minorul si orgoliile intre adulti, copiii devenind o sursa de mijloc, desi singura care ii mai leaga pe parinti.

Din pagina oficiala avmconsult.ro aflam ca astfel de spete ce tin de dreptul familiei sunt parte din portofoliul echipei. Experienta dobandita din episoadele anterioare recomanda acesti avocati ca fiind aliatii de care aveti nevoie pentru a parcurge aceasta etapa dificila din viata voastra de familie. Despre cereri de interdictie, despre ordine de protectie sau pur si simplu proceduri pentru a divorta cat mai rapid si avantajos, aflati dupa ce va consultati cu avocatul ce va prelua cazul.

Pentru persoane fizice si juridice, aceleasi servicii profesionale

La AVM Consult cererile si cazurile care vin sunt din ambele domenii, se adreseaza atat cetatenilor cu interese personale si situatii juridice din sfera vietii personale, cat si persoanelor juridice - cu spete din sfera antreprenoriatului.

Detalii in pagina oficiala.

Contact: avocat@christianamondea.ro

FOTO: amvconsult.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea