Social

# idei cadou casa noua # cadou casa noua #casa noua

Home, sweet home - invitat la party de casa noua? Iata ce cadouri inspirate sa alegi de la DARCHI

Cu totii avem acel vis al proprietatii. Sa avem propria casa, cuibul familiei, si, cand se intampla, bucuria este impartasita cu cei dragi, poate chiar marcata cu o binevenita petrecere. Sunt multe superstitii si traditii legate de acest moment. Ca le dam crezare sau nu, ideea de a oferi un cadou de casa noua suna bine.

A darui - unii ar spune ca este un gest altruist. Cate si mai cate nu s-au scris despre cum este bine sa alegi si sa oferi un cadou. O adevarata arta este si aceasta. Poate ca nu partea materiala conteaza, cat ceea ce exprimi prin alegerea facuta. De aceea, produsele din magazinul online DARCHI, cu simbolistica lor aparte, ar putea fi idei excelente pentru astfel de ocazii.

Cadouri speciale, pentru momente speciale - de ce sa alegi ceva cu chihlimbar

Un cadou special va fi orice tip de obiect decorativ ce include si piatra chihlimbar. Acest dar al naturii, este numit si ambra sau aurul nordului. Povestea sa ne poarta in trecut cand oamenii credeau in puterea naturii mai mult ca oricand. Chihlimbarului ii erau atribuite diverse efecte benefice, de la alungarea spiritelor rele la curatarea aurii. Era simbol al energiei pozitive, piatra norocului si a frumusetii.

Atat de multe efecte terapeutice, toate corelate cu aceasta piatra - chihlimbarul este apreciat si in zilele  noastre. Se crede ca a purta aceasta piatra inseamna a inzestra ambra cu puterea de reechilibrare emotionala, de a aduce armonia si norocul in vietile noastre. Ori acesta poate fi un alt mod de a ura prietenilor nostri dragi mult noroc de acum in viata, in noua lor casa!

  • De la DARCHI ne putem inspira si in privinta lucrurilor pe care le putem alege drept cadou de casa noua:
  • Copacul Vietii - este un obiect decorativ cu atat de multe semnificatii. Este simbol al vietii insasi, al sperantei de renastere, al dorintelor, statorniciei de asemenea. Oferiti in dar acest obiect, ideal corelat cu acest nou capitol inceput.
  • Figurine - principiile Feng Shui ne spun despre simboluri precum elefantul care aduce noroc in vietile noastre. Ideal sa fie reprezentat cu trompa in sus. O astfel de figurina gasim si in stocul de la DARCHI, scaldata fiind in tonuri de miere si lamaie a chihlimbarului.
  • Tacam - nu orice fel de tacam, ci acele lingurite din inox sau chiar argint, innobilate cu chihlimbar de diverse culori. Sunt lucrate cu maiestrie, au elemente decorative unice.

Daca ati trecut prin momentul frustrant de a spune ca nu stiti ce sa cumparati cadou de casa noua si de ce ar fi atat de important de facut asta, ei bine, nu uitati ca suntem formatori de amintiri. Cadoul oferit astazi celor care se bucura de casa noua va fi amintirea de maine si de peste ani. Asadar merita efortul sa alegem ceva cu drag.

Nu ati gasit inca acel ceva care sa reprezinte cadoul perfect? La DARCHI veti gasi si cadouri specifice pentru el si ea. Daca faceti efortul de a cauta, atunci sa fie pe masura asteptarilor alegerea facuta!

Contact:

www.darchi.ro

contact@darchi.ro

0775 560 560

FOTO: darchi.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea