Social

#avertizare de vant puternic #rafale vant #avertizare meteo #vreme rea

Avertizare meteo de vreme rea! Rafale puternice de vant! Ce se intampla in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare meteo de vreme rea, care va afecta 10 judete din tara. In urmatorul interval, vantul va sufla cu putere, in special in zona de est si nord-est a tarii, sustin meteorologii.

Potrivit prognozei, in intervalul 14 februarie, ora 8:00 – 14 februarie, ora 20:00 este avertiazare de tip cod galben de intensificari ale vantului, care, la rafala, poate ajune pana la 65km/h.

“In intervalul mentionat, vantul va prezenta intensificari temporare in Moldova si nord-estul Munteniei, cu viteze la rafala de 55...65 km/h.

Nota: intensificari ale vantului cu viteze in general de 45...55 km/h vor fi si in restul Munteniei, Dobrogea si local in Oltenia.”, avertizeaza ANM.

Cum va fi vremea in Bucuresti

In intervalul 14 februarie, ora 8:00 – 14 februarie, ora 20:00 procesul de racire a vremii va continua. Cerul va fi mai mult noros si trecator vor mai fi conditii de ploaie slaba, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul a 11 grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea