Social

#investigatii medicale gratuite #investigatii medicale

Investigatii medicale gratuite: glicemie, tensiune arteriala si indice de masa corporala. Ai grija de sanatatea ta si vino la Sun Help!

In perioada 17 - 18 februarie, oricine vrea sa isi verifice starea de sanatate, are posibilitatea de a efectua masuratori gratuite ale glicemiei, tensiunii arteriale si indicelui de masa corporala, realizate de medici in centrul comercial Sun Plaza. Toate consultatiile au loc intr-un spatiu special amenajat la parter, aproape de intrarea principala si vor avea loc in intervalul orar 10:00 - 22:00.

Investigatiile sunt facute de o echipa formata dintr-un medic si un student la medicina. Valorile glicemice vor fi masurate cu ajutorul unui glucometru, iar pentru masurarea tensiunii, se vor folosi tensiometre. Pentru indicele de masa corporala (IMC) valorile luate in considerare sunt greutatea, inaltimea si circumferinta abdominala.

Participantii vor afla care sunt riscurile metabolice de a dezvolta diabet sau hipertensiune arteriala, iar medicii vor face recomandari mai departe in functie de rezultatele obtinute in urma masuratorilor.

Aceasta initiativa vine in sprijinul comunitatii deoarece peste 1,500,000 de romani sunt inscrisi in cadrul Programului National de Diabet Zaharat si se estimeaza aproximativ un milion de cazuri in plus nediagnosticate in Romania. Mai mult, rata de crestere a obezitatii in Romania pana in 2035 va fi de 2,1%/an la adulti si de 5,6%/an la copii.

Sun Plaza este un sustinator activ al comunitatii locale, iar sanatatea si starea de bine a clientilor sai sunt prioritare. Aceste investigatii sunt oferite cu titlu gratuit clientilor Sun Plaza, pentru a-i ajuta sa isi evalueze starea de sanatate.

"Obezitatea, Diabetul si Hipertensiunea Arteriala" este tema celei de-a cincea editii Sun Help, proiect gandit sa vina in sprijinul comunitatii. Editiile anterioare au abordat teme precum: acordarea primului ajutor la nou-nascuti sau cum ne protejam in caz de cutremur. La cea de-a treia editie, clientii Sun Plaza au beneficiat de spirometrii gratuite, iar la a patra editie, de controale dermatologice gratuite.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati paginile noastre de Facebook sau website-ul www.sun-plaza.ro.    

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea