Social

#avertizare vant puternic #vant puternic #meteo #avertizare meteo #conditii meteo

Avertizare de vant puternic! Bucurestiul si 11 judete din tara sub cod galben de vant puternic ce poate depasi 70km/h

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de tip cod galben de vant puternic pentru urmatoarele zile. Sub avertizare se afla 11 judete din estul si sudul tarii, dar si Bucurestiul. Potrivit meteorologilor vantul ca bate cu putere si poate depasi 70 km.h la rafale.

 

Cod galben de vant puternic

In intervalul 26 septembrie, ora 10:00 – 27 septembrie, ora 21:00 este in vigoare o avertizare de intensificari ale vantului pentru 11 judete din tara, dar si pentru Capitala.

“Marti si miercuri (26 si 27 septembrie), vantul va avea intensificari temporare in Dobrogea si Muntenia, cu viteze de 55...65 km/h, iar pe litoral si in bazinul vestic al Marii Negre rafalele vor depasi 70 km/h”, avertizeaza ANM.

Cum va fi vremea in Bucuresti

In bucuresti, in intervalul 26 septembrie, ora 10:00 – 27 septembrie, ora 21:00 cerul va fi variabil, iar vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare pe parcursul zilelor de marti si miercuri (26 si 27 septembrie), cand vor fi rafale de 55...60 km/h. Temperaturile maxime vor fi de 27...30 de grade, iar cea minima va fi de 14...17 grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea