Social

# accident tanc #tanc rasturnat #bacau

Un tanc s-a rasturnat pe o sosea din judetul Bacau. Care este motivul

Un tanc al Armatei Romane s-a rasturnat pe carosabil, in judetul Bacau, luni dupa-amiaza. Incidentul a avut loc pe drumul catre Moinesti, in apropierea bisericii de la Vasiesti.

Potrivit primelor informatii aparute in presa pana la aceasta ora, se pare ca de vina ar fi un localnic care a traversat neregulamentar, iar tancul a incercat sa-l evite.

"Trailerul a evitat un batran care traversa neregulamentar. Tancul a scapat din sistemul de ancorare, iesind cu senila dreapta de pe platforma", a declarat purtatorul de cuvant al MApN, Constantin Spanu.

In fata tancului se afla o masina de politie care l-a evitat pe batran in ultima clipa. Trailerul care se afla in spatele masinii a facut, de asemenea, o manevra brusca pantru a evita batranul. In urma acestei manevre, tancul a intrat in balans si si-a rupt ancorele.

Din fericire nimeni nu a fost ranit.

Un martor care se afla la locul accidentului a declarat ca toti cei implicati au avut noroc ca nu venea niciun vehicul din sens opus.

"Daca era o masina pe partea carosabila de pe contrasens, nu cred ca scapa cineva", a declarat martorul, potrivit antena3.ro.

Potrivit oficialilor, tancul se deplasa de la Sibiu la Roman, intr-o mutare tehnica intre depozite. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea