Social

#incaierare #aterizare urgenta #cluj #avion

Aterizare de urgenta in Cluj, dupa ce un pasager a fost ranit intr-o incaierare!

Un avion al companiei Wizz Air a fost nevoit sa aerizeze de urgenta pe aeroportul din Cluj-Napoca dupa un incident care a avut loc la bordul aeronavei, in noaptea de marti spre miercuri.

 

Avionul care se deplasa din Memmingen, Germania, spre Kutaisi, Georgia, a aterizat de urgenta in Romania, pe aeroportul din Cluj, dupa ce trei pasageri au fost implicati intr-un conflict violent care s-a soldat cu ranirea unuia dintre acestia. Cei trei pasageri sunt de origine straina, unul fiind din Belarus si doi din Georgia.

Potrivit informatiilor, cei trei pasageri se aflau sub influenta bauturilor alcoolice. Cei trei au inceput sa se certe, iar situatia a degenerat rapid. A fost nevoie de interventia insotitorilor de zbor, dar si a altor pasageri pentru a-i calma.  

In timpul incaierarii, unul dintre pasageri a fost ranit, iar pilotii s-au vazut nevoiti sa aterizeze de urgenta pentru ca acesta sa primeasca ingrijiri medicale.   

Dupa aterizare, cei trei pasageri au fost debarcati, iar procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj au preluat cazul pentru investigatii.

Dupa investigatii, cei doi pasageri din Georgia isi vor continua drumul spre Kutaisi, iar cel din Belarus, se va intoarce la Memmingen.Deoarece nu au pus in pericol siguranta pasagerilor si a echipajului, cei trei nu au fost retinuti.   

Restul pasagerilor care se aflau in aeronava si-au continuat zborul in conditii normale. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea