Social

# revenire ninsori # vremea se raceste brusc # racire vreme #vremea bucuresti #ninsori #romania

Vremea se raceste brusc. Revin ninsorile in tara. Ce se intampla in Bucuresti

Vremea se raceste brusc, in urmatoarele ore, anunta meteorologii. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o atentionare de precipitatii care va afecta Romania in urmatoarele ore. In zonele de campie va ploua, in timp ce in restul zonelor sunt asteptate precipitatii mixte si ninsori.

Atentionarea de vreme rea este valabila in intervalul 6 martie, ora 15:00 – 7 martie, ora 20:00.

“In intervalul mentionat, temporar vor fi precipitatii, local moderate cantitativ, in Banat, Crisana, Transilvania, Oltenia si vestul Moldovei. Mai ales in zonele deluroase si montane se vor acumula cantitati de apa de 10...15 l/mp si izolat peste 20 l/mp.

Vor fi ploi, iar pe parcursul noptii, in Transilvania si Subcarpatii Moldovei vor fi precipitatii mixte. La munte vor predomina treptat ninsorile si se va depune strat de zapada.”, avertizeaza ANM.

Ce se intampla in Bucuresti

In Bucuresti, in intervalul 6 martie, ora 15:00 – 7 martie, ora 8:00, cerul va avea innorari in mare parte din interval si trecator vor fi conditii de burnita sau ploaie slaba. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari noaptea (viteze de 30...40 km/h). Temperatura maxima, peste media caracteristica datei, va fi in jur de 10 grade, iar cea minima de 3...4 grade.

In intervalul 7 martie, ora 8:00 – 7 martie, ora 20:00, vremea se va raci si va fi in general inchisa. Trecator va ploua slab, iar vantul va sufla moderat, cu usoare intensificari (rafale de 40...45 km/h). Temperatura maxima va fi de 7...9 grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea