Social

# atac cu acid londra #atac Londra #atacator #atac #londra

Atac in Londra! 9 persoane, grav ranite. Un barbat a aruncat cu acid pe acestea

Este panica in Londra, dupa ce 9 persoane, inclusiv minori, au fost atacati de o persoana necunoscuta. Atacatorul a aruncat cu acid asupra victimelor.

 

In total noua persoane au fost ranite de atacator, printre care si doi minori.

Potrivit informatiilor aparute in presa internationala, atacatorul a aruncat cu acid intr-o masina in care se aflau o mama si cei doi copii ai sai. Alte sase persoane (trei agenti de politie si trei trecatori) au fost, de asemenea, raniti, dupa ce au incercat sa le vina in ajutor victimelor. In total, cinci persoanele ca au sarit in ajutorul victimelor au ajuns la spital.

"Sunt in curs de desfasurare analize pentru a determina despre ce substanta este vorba, dar in acest stadiu credem ca este vorba despre o substanta coroziva. Un barbat a fost vazut fugind de la locul faptei. Apelam la resurse din intreaga metropola pentru a-l prinde pe acest individ si se lucreaza in continuare pentru a determina ce a dus la acest incident ingrozitor", a declarat reprezentantul politiei londoneze.

Pompierii care au ajuns la fata locului au folosit un echipament special pentru a detecta ce substanta a fost folosita. Momentan se crede ca este vorba despre o substanta coroziva.

Echipele de salvare au oferit ajutor de urgenta femeii si celor doi copii. De asemenea, cele sase persoane care le-au sarit in ajutor au fost tratatea la fata locului. Femeia, copiii si cinci dintre persoanele care le-au sarit in ajutor au fost transportate la spital.

FOTO: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea