Social

# atac armat sua #atac sua #focuri de arma #morti #sua

Atac armat in SUA! Minim 22 de morti si peste 50 de raniti

Un atac armat a avut loc in orasul Lewiston din statul Maine, SUA. Cel putin 22 de persoane au murit iar alte peste 50 au fost ranite in timul mai multor aatacuri cu arme de foc.

 

Atacurile au avut loc in trei locuri diferite: o pista de bowling, un restaurant si un centru logistic al unui supermarker Walmart, potrivit CNN. Suspectul se afla in libertate si este cautat de politie. Oamenii legii au publicat fotografii in care un barbat de culoare alba apare inarmat cu o pusca semi-utomata.

Impuscaturile au avut loc in trei locuri: o pista de bowling, un restaurant si un centru logistic al unui supermarket Walmart, potrivit CNN. Suspectul este „inca in libertate”, potrivit politiei din comitatul Androscoggin, care a publicat fotografii in care apare un barbat alb, inarmat cu o pusca semi-automata.

„Avem 22 de morti confirmati si multi, multi raniti”, a declarat Robert McCarthy, primarul din Lewiston, pentru CNN.

Atacurile armate sunt pretul greu pe care SUA il platesc pentru raspandirea armelor pe teritoriul lor, dar si pentru accesul usor la acestea. Doar anul acesta, peste 15.000 de persoane au murit in urma violentelor inc are au fost implicate arme de foc, fara a lua in considerare sinuciderile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea