Social

# vacanta caraibe #patron #angajati #angajator

Vacanta all-inclusive, in Caraibe, pentru toti angajatii. Cine este patronul care a facut asta si de ce

Un patron a decis sa-si trimita toti angajatii intr-o vacanta de vis, in Caraibe, cu servicii all-inclusive. Patronul a declarat ca aceasta nu este o cheltuiala ci o investitie.

Initiativa le apatine omului de afaceri italian Ernesto Castiglioni, in varsta de 76 de ani, si sotiei sale, Patrizia Paganini. Acestia au dorit sa-si recompenseze cei 27 de angajati cau au fost devotati companiei ani de zile.

Angajatii vor putea fi insotiti de o persoana in vacanta. Acestia vor pleca spre Santo Domingo pe 28 octombrie si vor petrece o saptamana de vis intr-o unitate all-inclusive, toate costurile fiind suportate de companie.

Un om de afaceri italian le-a oferit tuturor angajatilor sai o vacanta in Caraibe. „ Nu este o cheltuiala, ci o investitie pentru angajatii mei. Scopul este de a face munca mai placuta, astfel incat sa fim cu totii mai multumiti”, a declarat Ernesto Castiglioni, pentru publicatia italiana Corriere.it.

Nu este prima vacanta pe care angajatii acestuia o primesc drept recompensa. In anii precedenti, acestia au fost in Egipt si in Thailanda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea