Social

#contabila #femeie 60 de ani #tentativa sinucidere #bulevardul unirii #deces

A murit femeia peste care a cazut contabila care a incercat sa se sinucida

Femeia in varsta de 60 de ani, peste care a cazut contabila care a incercat ieri sa se sinucida, a murit.

 

Reamintim ca ieri dimineata, o femeie dintr-un bloc din centrul Capitalei, a incercat sa se sinucida. Aceasta s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc aflat pe Bulevardul Unirii si a cazut peste o alta femeie, in varsta de 60 de ani, care se plimba prin zona.

Femeia in varsta de 60 de ani a fost operata, insa in ciuda eforturilor medicilor, aceasta a murit in noaptea de miercuri spre joi, la spital.

Ancheta a fost preluata de Serviciul Omoruri.

„La data de 25 octombrie 2023, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 14 Politie au fost sesizati, in jurul orei 08.50, cu privire la precipitarea unei persoane, de la etajul unui imobil, situat in Sectorul 4.

Deplasandu-se cu operativitate la fata locului, politistii au constatat ca, in cadere, persoana care s-a precipitat, o femeie in varsta de 43 de ani, ar fi cazut peste o alta femeie, in varsta de 60 de ani, care se deplasa pe trotuarul pietonal.

De asemenea, ambele persoane erau constiente, intr-o stare mai grava fiind femeia de 60 de ani.

Totodata, echipajele de prim-ajutor, sosite la adresa, au transportat cele doua persoane la unitati medicale, pentru ingrijiri suplimentare.

Din primele verificari efectuate, s-a constatat ca femeia s-ar fi precipitat de la etajul 5”, anunta Politia Capitalei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea