Social

#iubit anamaria prodan #anamaria prodan #detalii

Anamaria Prodan, detalii picante despre noul iubit: "Are barbatie mare"

 

Desi a mai spus ca are iubit, Anamaria Prodan a evitat sa dezvaluie prea multe detalii despre barbatul care ii este alaturi. Insa, recent, impresara a facut o declaratie picanta despre noul partener.

Desi a trecut printr-o despartirea grea, Anamaria Prodan pare ca si-a revenit dupa ce Laurentiu Reghecampf a parasit-o. Mai mult, sexy-impresara spune ca are un nou iubit, insa nu vrea sa ii dezvaluie identitatea.

„Sunt fericita, mai fericita ca niciodata. Dupa nasterea copiilor mei, cred ca sunt cele mai frumoase momente pe care le traiesc. Cred ca e momentul sa traiesc pentru mine si pentru noi, si nu pentru lume. Are barbatie foarte mare, seninatate, suflet, caracter, orice are nevoie o femeie sa fie fericita. Am hotarat amandoi sa nu ne afisam, este mai bine asa si e frumos. Suntem fericiti si este ok. Nu vreau sa stie nimeni daca e roman sau strain. Este inalt, frumos”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit libertatea.ro.

Mai mult, Anamaria Prodan spune ca l-a prezentat pe iubitul sau si copiilor: „Copiii mei sunt fericiti, pentru ca dupa foarte mult timp i-am vazut zambind si cand zambim toti, inseamna ca a aparut soarele pe strada noastra”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea