Social

#Emil Rengle #florin salam #videoclip

Cu cat l-a platit Florin Salam pe Emil Rengle pentru a aparea in videoclipul sau

Invitat in emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”, Emil Rengle a vorbit atat despre viata personala, cat si despre cea profesionala.

 

In urma cu 2020, Emil Rengle a aparut in videoclipul piesei lui Florin Salam “Da-mi aer”, alaturi de echipa sa de dansatori. In emisiunea lui Denise Rifai, Emil Rengle a fost intrebat ce suma a castigat in urma acestei intrebari.

„Nu stiu sa raspund. Nu stiu sa raspund la intrebarea aceasta cu o suma exacta. Cu siguranta, nu trebuie sa va imaginati ca am primit o suma de bani precum se danseaza la un eveniment unde se arunca cu bani, doar ca suntem in zona aceasta, a manelelor, si unde se practica acest gen de plata”, a raspuns Emil Rengle.

Denise Rifai nu s-a dat batuta si a continuat: “Notam 5-6 mii de euro?”, moment in care Emil Rengle a zis: „Notam. Ma simt ca la o negociere. Putem nota in jur de 5 mii de euro”, a dezvaluit, pana la urma, celebrul dansator.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea