Social

#amenda uriasa #pistol #amenda

Amenda uriasa pentru un tanar care se plimba cu pistolul de jucarie prin Arad

Un tanar de 21 de ani, din Arad, a iesit la plimbare, prin centrul orasului, cu un pistol de jucarie. Trecatorii care l-au vazut au crezut ca este un pistol real si au alertat imediat politia. Acestia au sunat la 112, fiind convinsi ca arma este autentica.

 

Politistii care au ajuns la fata locului l-au perchezitionat pe tanar si au gasit asupra lui un pistol care ar fi fost achizitionat dintr-un magazin de jucarii. Politia a intrat in actiune dupa ce mai multe persoane au format numarul unic 112 si au anuntat ca in centrul Aradului se afla un tanar care are in posesie un pistol.

Tanarul, care avea supra lui un pistol de jucarie, nu unul real, a primit o amenda de 1.000 de lei, de la politistii care au ajuns la fata locului.

“Avand in vedere imaginile aparute in spatiul public, Compartimentul Relatii Publice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Arad este abilitat sa comunice urmatoarele: La data de 9 februarie a.c., in jurul orei 11:30, politistii Biroului Rutier au fost sesizati despre faptul ca, in zona centrala a municipiului, o persoana de sex masculin ar avea asupra sa un obiect ce pare a fi un pistol”, a transmis, joi, IPJ Arad.

Tanarul, in varsta de 21 de ani, s-a ales cu o amenda pentru tulburarea ordinii si linistii publice, in valoare de 1.000 de lei, pentru fapta comisa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea