Social

#privare fiu scoala #amenda romanca germania #amenda #germania

Amenda pentru o romanca din Germania care si-a privat fiul de o saptamana de scoala, mintind ca este bolnav

O femeie, romanca, stabilita in Germania, a decis sa-si recompenseze fiul cu o saptamana in plus de vacanta. Aceasta a anuntat unitatea de invatamant ca micutul este bolnav.

Astfel, femeia in varsta de 31 de ani, a decis sa nu-si lase fiul, in varsta de 9 ani, la scoala, cu o saptamana inainte de vacanta, ignorand regulile privind scolarizarea obligatorie.

Mama si fiul au fost in vacanta, impreuna, in Targu Mures, iar cand s-au reintors pe aeroportul Memmingen, din Germania, cei doi au fost identificati de autoritatile de frontiera.

In timpul controlului, autoritatile de frontiera au descoperit ca timpul petrecut in deplasare nu corespunde cu vacanta copilului. Desi femeia a justificat la scoala prin faptul ca fiul ei este bolnav, strategia nu a functionat.

Politia de frontiera a observat ca fiul acesteia lipsea de la scoala de pe 5 februarie, cu o saptamana inainte de inceperea vacantei, in land-ul Bavaria.

Prin urmare, pentru privarea fiului de scoala, femeia s-a ales cu o ameda. Amenzile pot ajunge, porivit legislatiei germane, pana la 1.000 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea