Social

#tentativa omor # romanca elvetia #paracetamol #inchisoare

10 ani de inchisoare pentru o romanca din Elvetia care a incercat sa-si omoare sotul cu paracetamol ascuns in mancare si bautura

O romanca stabilita in Elvetia, a fost condamnata la 10 ani de inchisoare pentru tentativa de omor dupa ce a incercat sa-si omoare sotul cu paracetamol.

 

Femeia a adaugat doze mari din acest medicament in mancarea si in bautura barbatului pentru a-I produce isuficienta renala. Femeia a pus la cale planul diabolic impreuna cu un coleg. Cei doi au incercat sa-i provoace barbatului o insuficienta renala.

Cei doi au fost dati de gol de miile de mesaje pe care anchetatii le-au gasi in telefoanele celor doi inculpati. Ambii au fost arestati pentru tentativa de omor.

Romanca a primit o pedeapsa de 10 ani de inchisoare, iar dupa savarsirea pedepsei aceasta va fi expulzata in Romania si i se va ridica permisul de sedere in tara, potrivit deciziei luate de Curtea Administrativa din Elvetia.

Ironia sortii a facut ca barbatul femeii sa moara, la scurt timp dupa incident, din cauza unui infarct survenit din cauze naturale.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea