Social

#ancheta incendiu #cauze incendiu #incendiu metrou #prefectul capitalei #metrou

Ancheta dupa incendiul de la metrou. Care ar fi fost cauza

Este o ancheta in desfasurare dupa ce, marti dimineata, o garnitura de metroi a luat foc in Piata Romana. Din fericire nu au fost persoane ranite, fortele de ordine intervenind la timp pentru evacuarea paersoanelor.

 

Prefectul Capitalei Toni Grebla s-a deplasat in aceasta dimineata la locul incidentului. Potrivit acestuia, este in desfasurare o ancheta pentru a depista care a fost cauza incendiului. Din primele informatii se pare ca ar fi fost vorba despre un scurtcircuit. 

„Au fost evacuate toate persoanele. Se evalueaza situatia, sa vedem cate persoane au fost evacuate. Nicio persoana, din fericire, nu are nevoie de spitalizare. Va fi facuta o ancheta pentru a determina cauza acelui incendiu si vor fi luate masuri corespunzatoare in functie de concluziile anchetei. Din fericire, pompierii au actionat la timp. A fost activat planul rosu imediat dupa primirea apelului. (...) Dupa parerea mea s-a actionat profesionist. Este posibil sa fie vorba de un scurtcircuit”, a spus Toni Grebla, potrivit realitatea.net.

In aceasta dimineata o garnitura de metrou a fost cuprinsa de fum, in Paita Romana. Pompierii au evacuat de urgenta persoanele din garnitura si au lichidat incendiul. Nicio persoana nu a fost ranita.  

FOTO: Facebook/Alexandru George

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea