Social

#stergere aplicatie # practici comerciale dubioase #temu #aplicatie cumparaturi

Ai aceasta aplicatie instalata? Trebuie sa o stergi urgent! Aplicatia extrem de populara, acuzata de “practici comerciale extrem de dubioase”

O aplicatie care este intens folosita in Romania, dar si in restul lumii, a fost pusa pe lista neagra de catre specialisti. Este vorba despre Temu, o aplicatie chinezeasca de cumparaturi, care a cucerit rapid pozitia de lider pe piata globala.

La mai putin de un an de la lansare, aplicatia chinezeasca de cumparaturi a reusit sa cucereasca pozitia de lider. Acest lucru a generat controverse, in special in Germania si Franta.

Aplicatia a fost pusa insa pe lista neagra de catre specialistii germani. Acestia i-au avertizat pe cei care o folosesc sa o stearga imediat.

Asociatia de consumatori, denumita “60 millions de consommateurs” a criticat aplicatia Temu, acuzand-o de promovare a „practicilor comerciale extrem de dubioase”. Totodata, acestia au subliniat problemele generate de aplicatie, solicitand ferm inchiderea ei.

Printre cele mai frecvente probleme vizate sunt faptul ca managerii aplicatiei ar inchide ochii in mod intentionat la comertul cu falsuri, ceea ce are un impact devastator asupra afacerilor locale. De asemenea, Germania a avertizat cu privire la politica de marketing agresiva a Temu, la comentariile false pozitive si reglementarile neclare, in special in ceea ce priveste politica de retur.

In cele din urma, Germania a avertizat consumatorii sa nu o foloseasca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea