Social

#accident terifiant #a1 #decese #tiruri #microbuz #accident

Accident terifiant pe A1. 5 morti si 2 raniti dupa ce un microbuz a fost strivit intre doua tiruri

Un accident deosebit de grav a avut loc in aceasta dimineata. Un microbuz de transport persoane a fost strivit intre doua tiruri pe Autostrada A1, langa localitatea Ciorogarla. Cel putin 5 peroane au decedat, iar alte doua sunt ranite.

 

Pompierii au ajuns cu greu la microbuzul facut acordeon intre cele doua tiruri, constatand ca este vorba despre un microbuz de 8+1 locuri.  

”E atat de deformat, incat nu poate fi identificat vizual. In acest moment, se fac manevre de descarcerare. S-au indepartat elementele de caroserie ale vehiculului. In continuare trebuie indepartat de capul tractor al tirului. Sunt mai multi oameni, nu putem vedea cati, fara semne de viata”, a declarat Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov, potrivit realitatea.net.

Microbuzul se deplasa spre Bucuresti. In accident a mai fost implicat un alt autoturism.

Microbuzul este atat de contorsionat, incat politistii si-au dat seama ca este microbuz doar dupa numarul de inmatriculare.

Persoanele ranite sunt soferul tirului albastru si soferul din al doilea autoturism implicat in accident (autoturismul albastru). Soferul autoturismului a fost transportat de echipajul SMURD la Spitalul Floreasca din Capitala.

La fata locului intervin ISUBIF si ISU Giurgiu.

FOTO: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea