Social

#accident grav #morti #accident feroviar #raniti #spania

Accident feroviar grav. Un mort si peste 80 de raniti!

Un accident feroviar deosebit de grav a avut loc luni seara. Acesta s-a intamplat in momentul in care un tren de marfa a deraiat si a lovit un tren de pasageri. Impactul s-a soldat cu un deces si aproximativ 85 de persoane ranite.

 

Accidentul a avut loc in zona garii din Sant Boi de Llobregat, la aproximativ 14 kilometri de Barcelona, capitala regiunii spaniole Catalonia.

Un tren de marfa a deraiat luni dupa-amiaza in Sant Boi de Llobregat (Barcelona) si a intrat in coliziune cu un tren de calatori pe linia Llobregat-Anoia a Ferrocarrils de la Generalitat. In urma impactului, mecanicul trenului de pasageri a murit, iar 83 de pasageri au fost raniti usor, in timp ce alte doua persoane se afla in stare mai grava, transmite eldiario.es.

Ranitii au fost transportati la spitalul Moises Broggi, potrivit serviciilor de urgenta.

La fata locului au fost trimise numeroase echipaje de salvare. Acestea au ajutat la evacuarea pasagerilor din patru vagoane afectate.

FOTO: lavanguardia.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea