Social

# ambalare # ambalare produse #material pentru ambalare

De ce folia cu bule este cel mai recomandat material pentru ambalare?

Expedierea oricarui pachet, indiferent ca vorbim sau nu despre articole fragile, necesita o protectie suplimentara impotriva presiunii directe. In prezent, exista numeroase tipuri de materiale de ambalare care pot oferi o protectie eficienta. Unul dintre materialele de ambalare care si-a dovedit eficienta este folia cu bule. Daca detineti o afacere a carei activitate implica expedierea pachetelor in mod regulat sau daca doriti sa trimiteti un pachet prin serviciile de curierat, nu veti da gres cu folia cu bule, deoarece ofera avantaje multiple, printre care:

 

Ofera protectie impotriva impactului

Poate ca cel mai mare avantaj al utilizarii foliei cu bule atunci cand expediati pachete este acela ca protejeaza articolele impachetate impotriva oricarui impact. Bulele umplute cu aer nu permit presiunii sa afecteze in mod direct articolele. Efectul de amortizare al foliei cu bule elimina rapid presiunea. Foliile cu bule sunt disponibile in diferite dimensiuni, atat in ceea ce priveste folia, cat si bulele sale. Vezi aici o varietate de folii cu bule si alte tipuri de ambalaje pe baza de folie cu bule. Intotdeauna alegeti dimensiunea foliei in functie de ambalajele pe care doriti sa le expediati si cat de fragile sunt. In general, bulele mai mari ofera o protectie mai sporita. De asemenea, pentru a va proteja pachetele de socuri si vibratii, este recomandat sa utilizati mai multe straturi de folie cu bule.

Poate fi personalizata in functie de necesitatile de ambalare

Folia cu bule poate proteja si izola aproape orice tip de articol, indiferent de dimensiunea sa. Un alt avantaj al foliei cu bule este acela ca poate fi taiata in functie de dimensiunea sau forma dorita. Chiar si folia cu bule de dimensiuni mari este suficient de maleabila pentru a impacheta si proteja o varietate de articole cu forme neconventionale. Industria transportului maritim se bazeaza foarte mult pe folia cu bule. De asemenea, folia cu bule, deoarece este un material izolator foarte eficient, poate fi folosita si pentru izolarea ferestrelor sau a serelor. Cu putina creativitate, aplicatiile foliei cu bule sunt nelimitate.

Este eficienta din punct de vedere al costurilor

Un alt beneficiu al foliei cu bule are legatura cu costurile. Pe langa faptul ca folia cu bule este reutilizabila si poate fi taiata la dimensiunea dorita, evitand astfel pierderile de material, este si o optiune de ambalare foarte accesibila, iar de acest aspect sunt convinsi majoritatea detinatorilor de afaceri care expediaza zilnic zeci sau sute de pachete, indeplinindu-si astfel nevoile de ambalare.

Este usor de utilizat

Folia cu bule este un material foarte usor de utilizat. Adesea, tot ce trebuie sa faceti este sa taiati folia la dimensiunea dorita si sa o infasurati in jurul articolului pe care doriti sa il expediati. Pentru nevoi mai complexe de ambalare, puteti opta pentru pungi din folie cu bule sau pentru plicuri captusite cu folie cu bule. Impachetarea cu folie cu bule nu necesita niciun echipament special, economisand astfel timp si accelerand procedurile de ambalare.

Este usoara

Nu in ultimul rand, folia cu bule este foarte usoara, ceea ce reprezinta un alt beneficiu important pentru detinatorii de afaceri. Greutatea pachetelor joaca un rol important atunci cand vine vorba de taxele de expediere. Deoarece structura foliei contine in mare parte aer, veti face economii insemnate la costurile de expediere. 

Folia cu bule a fost folosita in industria de transport maritim de multi ani. Este o optiune de preferat pentru cei care au nevoie de materiale de ambalare de protectie atunci cand expediaza diverse articole. Pe langa versatilitatea si protectia pe care o ofera impotriva impactului, folia cu bule este, de asemenea, o modalitate eficienta si rentabila de a trimite pachete oriunde in lume.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea