Social

#accident autocar #accident grav #accident

Accident deosebit de grav! Doua autocare si un tir s-au ciocnit si au luat foc. 18 persoane implicate

Un accident deosebit de grav a avut loc in aceasta dimineata pe E70, intre localitatile Bujoreni si Prunaru din Teleorman. Doua autocare si un TIR s-au ciocnit, iar in urma impactului puternic cele trei au luat foc.

In accident au fost implicate 18 persoane. 4 dintre acestea (doi adulti si doi minori) au avut nevoie de ingrijiri medicale.

A fost activat planul rosu de interentii. La fata locului s-au deplasat doua autospeciale de stingere a incendiilor, o autospeciala de descarcerare, o autospeciala de transport personal si victime multiple, 8 ambulante SMURD si 6 ambulante SAJ. In sprijinul fortelor din teren, a fost solicitat si un elicopter SMURD.  De asemenea, ISU Giurgiu a trimis la fata locului o autospeciala de transport victime multiple si doua ambulante SMURD.

Una dintre victime (un minor) a fost transportata cu elicoperul la spital, in timp ce restul de trei raniti au fost transportate cu ambulantele la spitalul din Alexandria. Din fericire, toate victimele sunt constiente si cooperante si prezinta diverse traumatisme.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea